یکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: با تهیه این شرینی روزهای عیدتان را رنگی‌تر کنید.

شیرینی گل‌های رنگارنگ
  • مواد لازم:

آرد: يك و نيم پيمانه

 وانیل: يك هشتم قاشق چاي‌خوري

پودر کاکائو: يك قاشق چاي‌خوري

رنگ‌های خوراکی مجاز

کره: 125 گرم

 پودر قند: نصف پيمانه

مقداری پودر نشاسته

شیرینی گل‌های رنگارنگ

  • طرز تهیه:

1. کره، پودر قند و وانیل را در کاسه‌ای ریخته و با همزن برقی مخلوط کنید، آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.آرد را الک کنید و کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.خمیر را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید. روی یک سطح صاف و تمیز مقداری پودر نشاسته بپاشید.

2. یک قسمت از خمیر را روی این سطح بگذارید و چند قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا رنگ به همه جای خمیر برسد و این قسمت خمیر، رنگی شود. با این روش هر قسمت از خمیر را به یک رنگ درآورید. رنگ‌های سبز، نارنجی و صورتی برای سه قسمت از خمیر این شیرینی مناسب هستند.

3. پودر کاکائو را الک کنید و یک قسمت از خمیر را با آن به رنگ قهوه‌ای درآورید و یک قسمت از خمیر را به همان رنگ کرم باقی بگذارید. هرکدام از این پنج خمیر رنگی را جداگانه در یک کیسه فریزر گذاشته، در کیسه را ببندید و خمیرها را در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید.

4. بعد از یک ساعت خمیرها را از یخچال درآورید، از هر خمیر به اندازه یک نخود بردارید و به شکل‌ها و رنگ‌های مختلف در کنار هم بگذارید تا شیرینی‌های رنگارنگی مانند تصویر داشته باشید. می‌توانید چهاررنگ مختلف کنار هم بگذارید و با خمیر قهوه‌ای رنگ یک نوار کاکائویی درست کنید و دور این چهاررنگ بپیچید تا به شکل مربع درآیند.

5. سینی فر را آماده کنید و شیرینی‌ها را به دلخواه درست کرده و روی سینی بچینید.فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از گرم شدن، سینی را در طبقه وسط فر به مدت 20ـ 15 دقیقه حرارت دهید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود.بعد از پخت شیرینی ها، سینی را از فر بیرون آورده و مدتی صبر کنید تا آنها خنک شوند. بعد یکی یکی از سینی جدا کرده در ظرف مورد نظر بچینید.

منبع: آكايران

کد خبر 325845

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha